Leuk je te ontmoeten! Ik ben Gemma!

Even voorstellen…

Ik ben dus Gemma, maar de meeste mensen noemen mij Gem.  Ik woon in Petten, een klein dorp aan de kust bovenin Noord- Holland. Samen met mijn man Chris hebben wij drie kinderen. Sam, Fiene en Sepp.

Ik neem je graag mee in mijn verhaal waarom ik Groetjes van Gem ben gestart en waarom dit zo belangrijk voor mij is. Het begon in 2003 toen ons eerste kindje geboren werd; Sam. Helaas bleek Sam een nierafwijking te hebben, waar we pas na een poos achter kwamen. Na lange maanden, jaren in en uit het ziekenhuis zat ik steeds te denken hoe leuk zou het zijn om hier een boekje over te maken, waarbij ik andere kinderen, maar vooral ook ouders en grootouders kan helpen… 

groetjes van gem persoonlijke illustraties en kaartjes

4 jaar daarna werd onze dochter Fiene geboren. Helaas bleek ook zij dezelfde nierafwijking te hebben en nog een aantal andere afwijkingen. Weer gingen wij dus door het hele medische circuit. Aan tekenen kwam ik niet meer toe, maar dit bleef wel steeds in mijn hoofd spoken, in de uren dat we in het ziekenhuis verbleven. Wat kan ik doen met mijn leven om andere mensen te helpen? In het ziekenhuis, waar we maanden verbleven kregen we veel kaartjes, hoe lief en leuk dacht ik steeds. Zo blij mee!

Nadat onze jongste zoon Sepp werd geboren vond ik de combinatie een eigen kinderdagverblijf (die ik toen nog runde) en drie kindjes “met zorg” genoeg geweest, want ook onze Sepp is belast met dezelfde nierafwijking. Ik vond het erg moeilijk om afscheid te nemen van het leuke bedrijf wat ik had opgezet, maar de overuren aan zorg draaien in ons eigen gezin deed mij besluiten te stoppen.

Zelf roep ik altijd “Doe wat je leuk vindt”!, maar zelf bleef ik maar een beetje aanrommelen, baantje hier, thuisblijf moeder (wat een stom woord, maar zo voelde ik het wel), baantje daar..

Steeds vaker pakte ik het tekenen weer op, volgde veel cursussen en opleidingen in de illustratie wereld. Zooooo wat werd ik daar altijd blij van! Leuke nieuwe creatieve mensen ontmoeten en heerlijk bezig zijn met verf en papier! Mensen vroegen mijn steeds vaker of ik iets kon tekenen. Een kaart voor een bruiloft, een verjaardagskaart of een placemat voor in een restaurant! Wauw dacht ik wat is dit leuk!

Zo is Groetjes van Gem ontstaan!

Nadat ik een jaar alleen maar aan het tekenen en illustreren was dacht ik.. Nu is het moment! Ga ervoor, dus ingeschreven bij de kvk… Nu maak ik vooral heel veel kaartjes en illustraties voor mensen en bedrijven. Maar ook veel geboortekaartjes, posters en placemats voor restaurants. Sinds kort heb ik ook een eigen kaarten lijn! Deze kan je terugvinden in de webshop en in diverse winkels in Noord-Holland!

Onlangs heb ik mijn werkplek op onze bovenverdieping in huis, waar het daglicht alleen door een dakraam naar binnen scheen, mogen verruilen voor een heus eigen atelier in onze achtertuin waar ik nu een mooi uitzicht heb op onze fijne tuin.

5 leuke weetjes over mij!

Ik ben gek op de zomer & het strand!

Ik hou enorm.. maar dan ook enorm van chocola.

Van opruimen wordt ik blij, maar mijn werktafel ligt vaak echt helemaal vol met spullen!

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn bestie of met mijn eigen lieverds aan het strand.

Ik hou absoluut niet van geitenkaas en wiskunde

Het liefste verf ik iedere maand mijn huis in een andere kleur en verander ik de boel, daar word ik zo vrolijk van!

Lieve woorden van mensen
die met mij samenwerkte

“Vanaf minuut 1 had ik een goed gevoel bij Gem en haar werk”

 Vanaf minuut 1 had ik een goed gevoel bij Gem en haar werk en ik denk dat er samen wel een hele goede en leuke klik is. Samen zijn we tot het ontwerp voor mijn visitekaartje gekomen en binnenkort spreken we weer af maar nu om mijn hele huisstijl te veranderen. Super blij met haar en het meedenken. Gem ga zo door je bent een topper!

Cateringbedrijf Mamamieppie

“Niks is te gek en de tekeningen zijn super!”

Super blij met Groetjes van Gem! Een idee, een appje met wat uitleg en fantastisch persoonlijke kaartjes gekregen. Niks is te gek en de tekeningen zijn super. Een aanrader om hier een persoonlijke tekening te bestellen!

Kapsalon Dymph

“De eerste tekening was meteen kippenvel!”

De eerste tekening was meteen kippenvel! Zo bijzonder en zo mooi getekend. Ben heel blij dat ik bij Gemma terecht ben gekomen. Dankzij haar is mijn droom uitgekomen. Echt een topper is het! Dank je wel voor je prachtige tekeningen en hopelijk in de toekomst nieuwe tekeningen voor een nieuw boekje! 🥰 Blij met jou!

Chrisja, Muisje in een glazen huisje

Jouw unieke illustratie

Op zoek naar een illustratie op maat gemaakt? Dan zit je hier helemaal goed! Denk aan bijv. ansichtkaarten, visitekaarten & losse illustraties. Maar ook voor illustraties voor op je website kan je bij me terecht! Klik hieronder voor meer informatie!